Kā izvēlēties kvalitatīvus kurjera pakalpojumus?

Kā izvēlēties kvalitatīvus kurjera pakalpojumus?

Mums visiem laiku pa laikam ir nepieciešami pakalpojumi ko nekad nav nācies izmantot pirms tam. Kā piemēram kurjera pakalpojumi, vienalga vai tepat pa Rīgu, Latviju vai citās Eiropas valstīs. Biroji un lielākas firmas iespējams izvēlas kurjeru pakalpojumus salīdzinoši biežāk nekā privātpersonas savām vajadzībām. Tāpēc šajā rakstā būs aprakstīti 5 svarīgi fakti, kā izvēlēties labus kurjera pakalpojumus tieši Jums.

Katram ir svarīgi, lai viņa sūtītā paciņa nonāktu galamērķī tieši laikā un droši bez nekādiem bojājumiem vai citām problēmām. Ir svarīgi, lai Jūs iegūtu pakalpojumus kuriem Jūs varat uzticēties.

1. Vai Jūsu izvēlētā kompānija nogādā sūtījumus pati vai ar starpnieku palīdzību?

Gan Latvijā, gan citās Eiropas valstīs ir vairākas kompānijas, kas sniedz pakalpojumus tieši šajā nozarē, tās strādā kopā, lai nogādātu Jūsu sūtījumu vajadzīgajā galamērķī. Ir labāk, ja kompānija ko vēlaties izmantot sūtījumiem nogādā to galamērķī pati. Tas iespējams radīs lielāku drošības sajūtu Jums un Jūsu sūtījumam. Kā arī efektīvāki pakalpojumi, kas iespējams varētu aizņemt arī mazāk laiku.

2. Kompānijas vēsture!

Vienmēr ir svarīgi uztaisīt nelielu izmeklēšanu par dažādām kompānijām. Internets ir plaš un tas Jums ļaus uzzināt visdažādākos viedokļus, atsauksmes, negatīvo un pozitīvo informāciju par Jūsu izvēlēto kompāniju. Atsauksmes ļaus Jums atklāt ko citi klienti domā par piegādes ātrumu, servisa kvalitāti un pieņemšanas laiku. Viena no svarīgākajām lietām ir kompānijas mājaslapa. Tas cik bieži tajā tiek mainīta informācija un kā tā izskatās pateiks Jums daudz par pašu firmu kā arī viņu pakalpojumu organizētību.

3. Vai viņi piedāvā izdevīgus darījumus vai atlaides?

Kā zināms visas kompānijas nepārtraukti sacenšas viena ar otru, tāpēc diezgan bieži, lai izsistos uz augšu tās piedāvā dažādas atlaides vai ”special deals”, kas ļaus Jums ietaupīt vai izvēlēties kautko nedaudz izdevīgāku kā citas kompānijas. Tomēr jāatceras tas, ka ne vienmēr servisa kvalitāte būs salīdzinoši laba. Vienmēr kārtīgi jāpārjautā, kas ir iekļauts šajā darījumā, jo lētāka cena ne vienmēr nozīme, ka tur būs viss tas pats iekļauts, kas parastajās cenās.

4. Klientu servisa kvalitāte.

Klientu servisam vienmēr jābūt ir izcilam, jo klienti ir pirmajā vietā. Kā arī tas kā pret Jums attiecas, cik ilgā laikā dod atbildi, kā ar Jums runā var pateikt Jums ļoti daudz par pašu firmu un tās motivāciju apkalpot Jūs kvalitatīvi. Vislabākais veids kā pārbaudīt servisa kvalitāti ir piezvanīt pāris kompānijām un salīdzināt to profesionālismu. Dažas kompānijas darīs visu, lai Jums liktu justies ērtāk, piemēram piešķirs izsekošanas numuru, kas bieži vien atvieglos Jums liekas raizes un būs bonus apkalpošanā.

5. Pārbaudiet vai izvēlētā kurjeru kompānija piedāvā apdrošināšanu Jūsu sūtījumam!

Lai arī cik profesionāli un kvalitatīvi būtu kādas kompānijas kurjera pakalpojumi Jūs nekad nevarat būt 100% droši, ka Jūsu sūtījums nonāks galamērķī. Tieši tāpēc ir jāpārbauda vai kompānija piedāvā aprošināšanas iespējas un par kādām noteiktām summām. Gan viss mazākajiem sūtījumiem, gan arī lielākajiem. Pārliecinities par to, lai viņu apdrošināšana nosegtu bojāto sūtījumu.

Šie pieci vienkāršie soļi ļaus Jums pārliecināties par to vai Jūsu izvēlētā kompānija spēj piedāvāt kvalitatīvus pakalpojumus un cik profesionāli tie spēj rīkoties. Lai Jums veicas!